EYG Windows

Super conservatory transformation in Tickton

Martin and Elizabeth Boswell, Tickton, East Yorkshire 

Why did they choose EYG?

  • Wanted a new and modern dining room
  • Locating it next to existing kitchen was essential
  • Installation of bespoke Hybrid roof required

What did we do?

After agreeing upon the exact location at the initial design consultation, our installation team set about preparing and laying the foundations, which took a couple of weeks to set sufficiently.

The construction of the dwarf wall and frame was then completed, allowing the stylish new uPVC windows to be fitted.

The addition of a bespoke Hybrid roof, which features four blue-tinted glass panels, sets the scheme off perfectly – ensuring the skyline remains attractive and inviting in all weathers.

How long did it take?

  • The whole project took about ten weeks to complete from start to finish, including the time it took to prepare the base and allow it to harden.
  • “From the moment they arrived to the moment they left, the team from EYG were really professional and a pleasure to deal with,” said Elizabeth, of St Paul’s Way in Tickton.
  • “They drank a lot of tea, but they were always very tidy and I’ve no complaints at all. They did a first-class job
  • “The conservatory is a lovely space which is warm and useable in all weathers. The internal finish is really impressive too and everyone who comes for dinner comments on how nice it is, which is pleasing. It’s certainly enhanced our lifestyle and the way we entertain.”
  • ISO9001
  • BSI Group
  • Fensa
  • CHAS
  • Constructionline
  • Secured by Design