EYG Windows

Conservatory in Sleaford, Lincolnshire

Eric and Alma Horner, Sleaford, Lincolnshire

Why did they choose EYG?

  • Wanted to add more room to their home for entertaining.
  • Eager to create a living space which overlooked the garden.
  • Required a conservatory where they could read and relax. 

What did we do?

Having outlined the build process during the initial design consultation, the first task was to prepare the groundworks and lay the concrete base on which to erect the new conservatory.

After leaving the foundations to settle sufficiently for a few days, a dwarf wall was constructed, quickly followed by the glazed wall panels.

Attention then turned to installing the roof and getting the structure water tight.

The installation of all the electrics and sockets paved the way for the interior to be plastered, completing the stylish and contemporary finish.

How long did it take?

  • This transformation took two months to finish and has made the property look much bigger, lighter and brighter.
  • ISO9001
  • BSI Group
  • Fensa
  • CHAS
  • Constructionline
  • Secured by Design